Europese editie van Sex, Drugs & Rock 'n' Roll Highschool Omdat Rock 'n' Roll Highschool de smaak van het maken van magazines nu goed te pakken heeft, is er een start gemaakt voor een nieuwe uitgave. Nee, er komt geen vervolg op de huidige twee magazines. Helaas voor alle mensen die zichzelf graag in de derde editie hadden teruggezien, maar over de Nederlandse muziekindustrie hebben we eventjes genoeg geschreven. Het nieuwe magazine dat wij in oktober 2009 hopen uit te brengen, zal gaan over de Europese muziekindustrie.
Veranderingen
Sex, Drugs & Rock 'n' Roll Highschool was bedoeld voor alle mensen die nieuwsgierig waren naar het werken in de muziekindustrie. De doelgroep voor het nieuwe magazine bestaat uit iedereen die in, of met de Europese muziekindustrie zaken wil doen en daarom zal het een Engelstalige uitgave worden. Om de wat meer conservatieve landen niet af te schrikken, wordt de titel ingekort tot simpelweg Rock 'n' Roll Highschool. Een andere belangrijke verandering is de prijs. De Nederlandse uitgaven zijn gratis verkrijgbaar, de Engelstalige editie zal voor ongeveer €10 in de winkels komen te liggen.
Inhoud
Het Rock 'n' Roll Highschool magazine zal een onmisbare gids worden voor elke band die in Europa wil toeren, voor kleine labels die hun cd’s in andere landen willen distribueren en voor artiesten die hun werk in het buitenland willen promoten. Wij zijn druk bezig een berg informatie te verzamelen en die om te zetten in goed leesbare en prachtig vormgegeven artikelen waarmee een ieder die dat wil, de Europese muziekmarkt kan bestormen.
Website
De bijbehorende Engelstalige website met alle informatie over distributie, de inhoud, bestellingen, etc. wordt in februari 2009 gelanceerd.
(21-11-2008)
 
 
Reacties
Nog geen reacties
Plaats reactie
 

© s. kroeske - j.fictoor