Elke twee weken Haags poppodium avond in Haagse café De Paap Elke keer treden twee talentvolle Haagse acts op. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn in de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Tijdens de Haags Pop Podium Avond op dinsdag 28 oktober wordt in café De Paap opgetreden door Capisce en Trouble Pass Me By.

Capisce
Dit nieuwe singer/songwritersduo wordt gevormd door de Haagse bassist/gitarist Matto Kranenburg en zangeres Kim van Royen. Kranenburg is vooral bekend van zijn werk in de bands Kane, Handsome 3Some en Seven. Sinds enige tijd is hij werkzaam bij de Haagse theatergroep Drang, waar hij actrice Kim van Royen leerde kennen. Het duo brengt uptempo songs met humor en souplesse.

Trouble Pass Me By
Dit trio bestaat uit ex-leden van groepen als Grechko's Doll en Footsweep. Anders dan bij die vaak experimentele bands, brengt Trouble Pass Me By simpele liedjes met een duidelijke structuur en spaarzame arrangementen. Bezetting: Mark van Dijk (zang/gitaar/drums), Ralph van den Hoogenband (gitaar) en Jean Midde (bas/zang).

Haags Pop Podium Avond  - dinsdag 28 oktober - 21.00 uur.
Café De Paap is gevestigd aan de Papestraat 32 in Den Haag. Entree gratis.
 
Meer informatie:
Capisce                     - www.myspace.com/capiscemattokim
Trouble Pass Me By    - www.myspace.com/troublepassmeby
R.G. Ruijs Stichting     - www.stichtingruijs.nl
Haags Pop Podium     - www.haagspoppodium.nl
De Paap                    - www.depaap.nl
 

© s. kroeske - j.fictoor