Foreign Media Music in zee met Pennies >From Heaven Max Mollinger van Foreign Media Music is blij met de deal: ,,Pennies From Heaven en het aan Pennies From Heaven verbonden muziek bedrijf The Missing Sync zullen op het gebied van exploitatie en administratie van onze rechten een zeer belangrijke toegevoegde waarde kunnen leveren. Dit is niet alleen goed voor ons als uitgever, maar zeker ook voor de acts en artiesten die we vertegenwoordigen. Op deze manier kan Foreign Media Music haar artiesten op alle gebieden optimaal service bieden, om zo het maximale uit hun carrière te halen.''
,,Foreign Media Music werkt met zeer uiteenlopende interessante bands en artiesten en durft daarnaast ook nieuwe acts te tekenen en hier tijd en energie in te steken. Ontwikkeling van nieuw talent via actieve exploitatie is essentieel. In deze samenwerking zetten we dan ook graag onze publishing, administratie en synchronisatie mogelijkheden in,” aldus Wim Kwakman van Pennies From Heaven    
Foreign Media Music is als onderdeel van Foreign Media Group gespecialiseerd in o.a. marketing, promotie en distributie van digitaal en fysiek muzikaal product. Foreign Media Music werkt samen met acts en artiesten als Van Velzen, Syb van der Ploeg, Mala Vita, Sensual, Wies, Margriet Sjoerdsma en Tineke Postma en heeft een grote rol in het ontdekken en ontwikkelen van nieuw talent.
Pennies >From Heaven is onderdeel van het entertainmentbedrijf Agents After All en vertegenwoordigt als independent publisher rechten van oa Krezip, The Sheer, Urban Dance Squad, Beef!, Junkie XL, Brainpower, Jeremy’s en verzorgt in Benelux de sub publishing van Sufjan Stevens, Wovenhand, Danielson e.a. Doel van Pennies From Heaven is het maximaliseren van de inkomsten voor de componist/tekstschrijver door exploitatie en bescherming van het ‘copyright’ in de breedste zin van het woord.
The Missing Sync produceert, componeert en licenseert muziek voor alle audiovisuele uitingen denkbaar. Het bedrijf levert muziek voor commercials, tv-leaders, station-identities, games, musea en films. Door een jarenlange ervaring heeft The Missing Synch een enorm netwerk binnen zowel de media- als de muziekwereld. Dat heeft geresulteerd in vele opdrachten, zo verzorgde het bedrijf  voor de muziek onder succesvolle campagnes voor merken als T-Mobile, BMW, ING, de Staatsloterij, Citroen en Axe.

Meer info:
www.foreignmediamusic.com
www.penniesfromheaven.nl
www.themissingsync.nl
 

© s. kroeske - j.fictoor