Beyond Publieksprijs gestart Het muziekblad Beyond Magazine is de ‘Beyond Publieksprijs’ gestart. Deze prijs richt zich op meer erkenning van buitengewoon wereldmuziektalent uit Nederland en België.
Beyond Magazine selecteert 10 kandidaten uit Nederland en België voor de ‘Beyond Publieksprijs’ op basis van hun talent en originaliteit, maar vooral omdat ze ondanks hun hoge kwaliteit bij het grote publiek nog onvoldoende bekend zijn.
Lezers van het blad en andere bezoekers van de website www.beyondmagazine.nu kunnen op de site luisteren naar muziek van de kandidaten, hun biografiën lezen en stemmen op wie ze de beste vinden. De winnaar is diegene die de meeste stemmen ontvangt. Deze artiest mag tijdens het Amsterdam World Event optreden. Deze prijs zal veel publicitaire aandacht genereren en daar gaat het nou net om - meer erkenning bij een breder publiek.

2007: stemmen tot 25 oktober. De winnaar zal op 17 november tijdens Amsterdam World in het Muziekgebouw aan ’t IJ optreden. Indien deze eerste Beyond publieksprijs succesvol wordt, ligt het in de lijn der verwachting dat Beyond Magazine dit vaker gaat doen.

 

© s. kroeske - j.fictoor