Frans Duijts ambassadeur Buma NL

Frans Duijts gaat zich extra inzetten voor de Hollandse muziek. De succesvolle zanger is dit jaar de ambassadeur van Buma NL, het jaarlijkse evenement in 's-Hertogenbosch voor en over de Hollandse muziek.
De derde editie van Buma NL vindt plaats op donderdag 20 september 2012 en bestaat uit een uitgebreid conferentieprogramma, de uitreiking van de Buma NL Awards en een muziekfestival dat bekend en nieuw talent presenteert aan publiek en muziekprofessionals.

Frans Duijts: "Met hart en ziel hou ik van Hollandse muziek. Ik zie tijdens mijn optredens in het land hoeveel dit repertoire betekent voor heel veel mensen. Daarom vind ik het belangrijk dat deze muziek ondersteund wordt door een organisatie als Buma. Het is fijn dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen."
Frans Duijts won in 2010 de Buma NL Award voor Beste Zanger. In 2011 mocht hij een Buma Zilveren Harp in ontvangst nemen. Afgelopen voorjaar bracht hij zijn vierde album 'Alles met je delen' uit dat binnen een week bekroond werd met goud.

Registreren
Buma NL is een belangrijk evenement voor muziekprofessionals uit de Hollandse muziek. In tal van panels vertellen onder meer artiesten, managers en vertegenwoordigers van muziekdistributeurs, muzieklabels, media en boekingsbureaus over de nieuwe kansen en mogelijkheden voor de artiesten in het Hollandse repertoire. Registreren kan via www.buma.nl
Het extra voordelige vroege vogel-tarief van € 40,- nog is alleen geldig voor wie zich vandaag (20 juni) nog registreert. Vanaf 21 juni is het registratietarief € 55,-. De registratie is geldig voor zowel het conferentieprogramma als de Awardshow en het muziekprogramma.

Buma NL is een gezamenlijk initiatief van Buma Cultuur en Buma en wordt ondersteund door Sena. Buma NL wordt geproduceerd door Brand New Live.

www.buma.nl

 

 

© s. kroeske - j.fictoor