Ralf Mackenbach tekent overeenkomst met Cloud 9 Music

Ralf.Mackenbach, winnaar van het Junior Eurovisie Songfestival 2009, heeft een overeenkomst gesloten met muzieklabel cloud 9 Music.
Ralf. die eerst getekend was bij emi music, zal vanaf heden onder hetzelfde label vallen als o.a. Leonie Meijer, Shary-An en Rachel.

De geboren artiest Ralf, overtuigde met zijn nummer ‘Click Clack’, heel Nederland van zijn zang- en danstalent, tijdens het Junior Songfestival 2009. Maar niet alleen Nederland. Op 21 november 2009 vertrok de jonge, tapdansende zanger naar Oekraïne om ook daar de gedoodverfde winnaar te worden van het Junior Eurovisie Songfestival.

Ralf heeft vanaf die tijd niet meer stilgezeten. In 2010 kwam zijn debuutalbum ‘RALF’ uit, die op #10 binnen kwam in de Album Top 100 en de gouden status heeft bereikt. Zijn tweede album ‘Moving On’ volgde ook al snel en kwam uit in 2011.
Daarnaast was hij ook te zien, samen met Albert Verlinde, Kelly Pfaff en Do als jurylid van het succesvolle TV programma ‘My Name Is..’.

In 2012 speelt Ralf een rol in de nieuwe familiefilm ‘Joris & Boris En Het Geheim Van De Tempel’. Daarnaast verzorgt hij samen met zijn broer Rick de titelsong van deze film getiteld ‘Samen Sterk’.

cloud 9 Music en Ralf zijn blij met de nieuwe samenwerking: “Na 2 albums en een fantastische tijd bij EMI hebben we na 3 jaar in goed overleg onze samenwerking beëindigd. Vanaf heden zullen wij verder gaan bij cloud 9 Music. Ik hoop dat ik bij cloud 9 Music net zo'n fantastische tijd mag beleven als dat ik heb beleefd bij EMI en heb veel zin in de nieuwe start!”. Aldus Ralf.

In de loop van dit jaar zal zijn derde album uitkomen.

http://www.ralfclub.nl/nl

 

© s. kroeske - j.fictoor