Meer kleur in de Media (TV): Stage netwerkdag voor multicultureel talent! Op woensdag 23 mei organiseren Mediastages, de publieke omroepen AVRO, BNN, EO, KRO, NCRV, NTR, VARA VPRO en de NPO en Beeld en Geluid een stage netwerkdag voor multicultureel talent. Bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid kunnen studenten kennismaken met programmamakers en op zoek gaan naar een stageplaats die aansluit bij hun opleiding en interesses.

Tijdens de middag kunnen studenten contact leggen voor stagevacatures op het gebied van onder andere Redactie, Productie, Communicatie en Marketing, P&O en Webdesign. Er zullen programmamakers en andere vakmensen aanwezig zijn van onder andere Z@ppLive, Pauw & Witteman, Man Bijt Hond, Kassa, BNN University, Opium, 101TV, De Reünie en Memories. De deelnemers kunnen voorafgaand aan de netwerkmiddag een gratis bezoek brengen aan de Beeld en Geluid Experience.

Voor wie?
De organiserende partijen zoeken jong talent met een passie voor de mediawereld en een multiculturele achtergrond. De netwerkdag richt zich op studenten die een (media)gerelateerde opleiding volgen op MBO, HBO of WO niveau en op zoek zijn naar een stage in het studiejaar 2012-2013.

Student meteen inschrijven?
Via de volgende link komen studenten meteen bij het aanmeldingsformulier terecht.
Inschrijven voor studenten netwerkdag

 

© s. kroeske - j.fictoor