Gabriel & Dresden’s Organized Nature label start samenwerking met Armada Music Het muzieklabel van het legendarische duo Gabriel & Dresden, Organized Nature, is een samenwerking aangegaan met Armada Music. In 2010 maakten Josh Gabriel en Dave Dresden hun succesvolle comeback en tekenden ze niet alleen bij Armada Music Management, maar brachten ook de eerste editie van hun nieuwe compilatie serie ‘Mixed For Feet’ uit. Voor 2012 heeft het Amerikaanse producer/DJ duo ook grootse plannen voor het Organized Nature label in petto.

Het label, opgezet in 2005, heeft klassiekers als Gabriel & Dresden’s ‘Tracking Treasure Down’, ‘Arcadia’ en ‘Dangerous Power’ uitgebracht. Nu het duo een succesvolle comeback heeft gemaakt, herleeft het label met een moderne G&D sound, nieuw materiaal en re-releases van de klassiekers met exclusieve remixes.

Gabriel & Dresden:”Na een fantastisch jaar touren voor de reünie, zijn we opgewonden om eindelijk de Gabriel & Dresden 2.0 sound te kunnen laten horen. We hebben een jaar lang onderweg in hotelkamers, airport lounges en onze eigen studio’s gezeten, om precies te bepalen waar we met onze sound heen willen. Alhoewel het geluid van dance muziek flink is veranderd sinds onze laatste G&D single release, is de ethiek van ons geluid en de stijl van het label onveranderd gebleven. We zijn erg blij om samen met Armada het label nieuw leven in te blazen. Zij hebben ons geholpen om ‘As The Rush Comes’ tot een groot succes te maken en we zijn nu klaar voor de volgende fase in onze muziekcarrière.

www.armadamusic.com
 

© s. kroeske - j.fictoor