Streetteam gaat op in Rock n Roll Uitzendbureau

Na exact 9 jaar met veel plezier het Streetteam te hebben gerund, wordt het tijd voor verandering. De laatste maanden bleek er bij Streetteamers van het Rock 'n roll Highschool steeds minder animo voor diverse acties en werd het moeilijker om mensen te vinden die vrijwillig voor bands aan de slag wilden gaan. Rock 'n roll Highschool heeft daarom besloten het Streetteam op te heffen en op te laten gaan in het Rock ‘n’ Roll Uitzendbureau. In de praktijk veranderen er maar een paar kleine dingetjes: muziekliefhebbers kunnen nog steeds bij hen terecht om op allerlei manieren bands, films, festivals, games en films te promoten, alleen bestaat er nu de mogelijkheid, naast de beloning met concertkaartjes en goodies, om een uurloon te ontvangen.
Het Rock ‘n’ Roll Uitzendbureau werd ooit opgericht omdat Rock 'n roll Highschool steeds vaker de vraag kreeg mensen te leveren voor werkzaamheden die niet direct bij het Streetteam pasten. Inmiddels levert Rock 'n roll Highschool alweer zo’n 6 jaar uitzendkrachten voor productiewerk, enquêtering en storechecks. Zaken als flyeren, postering en alle andere soorten promotiewerkzaamheden zullen vanaf nu ook worden uitgevoerd door het Rock ‘n’ Roll Uitzendbureau.

Kijk voor meer informatie op www.rocknrolluitzendbureau.nl.

Om de geest van het Streetteam levend te houden blijft men de mogelijkheid bieden om, naast werken voor een uurloon, te flyeren in ruil voor concertkaartjes.

Rock n roll Highschool is gevestigd aan t Haringvliet in Rotterdam

 

© s. kroeske - j.fictoor