Gerd Leonhard spreekt tijdens eerste bijeenkomst ICT & Media Netwerk Almere

iMMovator organiseert van 16 t/m 19 mei de Media Future Week in Almere. Tijdens de Media Future Week komen de beste studenten, docenten, lectoren en jonge professionals van vijf media & entertainment opleidingen samen om zich te verdiepen in de toekomst van de media. Speciaal voor de Media Future Week komt Gerd Leonhard naar Nederland.
Op maandag 16 mei zal hij tijdens een bijeenkomst van het ICT & Media Netwerk Almere zijn keynote speech ook voor ondernemers houden!

Gerd Leonhard is Media Futurist, auteur en CEO van The Futures Agency. Hij wordt wereldwijd gezien als een leidend expert in de crossmediasector. Gerd komt oorspronkelijk uit de muziekbusiness en begon als professioneel gitarist. In de jaren ´90 richtte hij zijn eigen internetbedrijf op en maakte zo de .com-bubbel van dichtbij mee. Met zijn ervaringen uit deze tijd ging Gerd zich richten op het adviseren van bedrijven en werd een wereldwijd leidend mediafuturist.

Inschrijven
De sessie met Gerd Leonhard zal van 14.15 uur tot 16.00 uur duren en na afloop zal er een borrel plaatsvinden. U kunt zich inschrijven voor de sessie via de iMMovator website: http://www.immovator.nl/gerd-leonhard-spreekt-voor-ondernemers

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van het ICT & Media Netwerk Almere dat komende periode wordt opgezet. Almere heeft ICT & Media als een van de kansrijke groeisectoren gekozen en ambieert op dit gebied een voorbeeldrol. Er zullen voor het ICT & Media Netwerk Almere diverse workshops georganiseerd worden. De volgende twee bijeenkomsten staan gepland op 25 mei (Diensten innovatie) en 9 juni (Klantervaringcirkel).

Meer informatie over de bijeenkomsten wordt later bekend gemaakt op de iMMovator website.

 

© s. kroeske - j.fictoor