Lancering magazine: Sex, Drugs & Rock n Roll Highschool Vol. III Woensdag 11 mei verschijnt alweer de derde en hoogstwaarschijnlijk ook laatste editie van het magazine Sex, Drugs & Rock ‘n’ Roll Highschool.

Het 292 pagina’s tellende, oorspronkelijk eenmalige glossy staat weer bomvol mooie verhalen uit de muziekindustrie, tips voor beginnende bands en informatie voor mensen die graag in de muziek zouden willen werken. Wederom prachtig vormgegeven natuurlijk.

Inhoud
In deze derde editie is het openingsverhaal geschreven door Nico Dijkshoorn, wordt onder andere het succes van Caro Emerald, Go Back To The Zoo en Tim Knol en de Weg naar Paradiso besproken, bevat het magazine uitgebreide specials over managers en de Nederlandstalige muziekwereld en interviews met onder andere Sander Donkers, Hein Fokker en Tony van der Berkt. Met bijdragen van Kees van Hondt en Rene Harks en een update van de vorige magazines is deze editie een mooie staalkaart van de Nederlandse muziekindustrie anno 2011 geworden.

Distributie
Wil je het laatste Sex, Drugs & Rock ‘n’ Roll Highschool magazine niet mislopen en thuis op de koffietafel draperen? Vanaf 11 mei is het magazine gratis verkrijgbaar op verschillende distributiepunten door heel het land. Het magazine is ook voor verzendkosten te bestellen op www.blitzkriegshop.nl .

Op 11 mei zal het glossy weer feestelijk gelanceerd worden in Rotown, Rotterdam.

 

 

© s. kroeske - j.fictoor