Billy the Klit bij AT Management en Extended Music

Vanaf heden zullen zowel het management als de boekingen van Billy the Klit onder vertegenwoordiging vallen van AT Management en Extended Music. Met meer dan 25 optredens per maand en een excentriek voorkomen, is Billy met recht een aanwinst te noemen voor het Haagse management- en boekingskantoor.

Billy the Klit is absoluut een van de namen die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse dance scene. Zijn overvolle agenda bewijst dat het clubpubliek geen genoeg kan krijgen van Billy's energieke en krachtige draaistijl. Zijn naam kwam voorbij op de line-ups van alle populaire en gerespecteerde clubavonden en festivals zoals Franchise, Hed Kandi, Nope is Dope, Expornstar, Luxurush, Pleasure Island, Mystery Land en Sensation White.

AT Management
Opgericht als managementbureau, heeft AT Productions sinds 1996 op zowel nationaal- als internationaal niveau expertise en een uitgebreid netwerk opgebouwd. Met een roster aan grote nationale en internationale artiesten heeft AT Productions zich bewezen als een betrouwbare en toegewijde partner in de opbouw en ontwikkeling van een artiestencarrière. Het onderdeel binnen de AT Groep dat verantwoordelijk is voor deze managementactiviteiten, heet nu AT Management.
AT Management heeft bijgedragen aan de carrières van Nederlands beste rockbands, zoals Within Temptation, Kane en DI-RECT.
Billy is niet alleen zeer geliefd om zijn DJ sets, maar weet zich ook raad in de studio. Zo bracht hij al verschillende compilatie albums uit en kwam hij met een zeer verrassende remix van Di-rect's "Time's Are Changing".

Extended Music
Met AT Productions en Sony Music als sterke partners richt Extended Music zich op het ontwikkelen en faciliteren van lange termijn carrières van talentvolle en inspirerende DJ's en producers in een professionele omgeving.
De DJ's die Extended Music vertegenwoordigt zijn onder andere: Benny Royal, Carita la Niña, Dennis van der Geest, Greg van Bueren, Jeroenski, Misja Helsloot, Redondo, Remaniax, Robbie Taylor en Roog.

AT Management
 

© s. kroeske - j.fictoor