Nieuw management- en boekingskantoor popartiesten: Around & around music Around and Around Music is opgericht door Hugo Berends, die verantwoordelijk is voor het artist-management en Gijs de Louw, wie verantwoordelijk is voor de boekingen. Beide heren hebben een achtergrond in De Pul in Uden, maar zijn tevens al jaren actief als freelancer op het gebied van productie en tourmanagement bij diverse clubs en festivals.

Around and Around Music gaat zich richten op het totale pakket van artiestenbegeleiding, van carrièreplanning tot aan boekingen, van productiemanagement tot aan publiciteit en promotie, afhankelijk van de wensen, vraag en mogelijkheden van de betreffende artiest.

Het bedrijf start met twee artiesten:
PATER MOESKROEN, de band die al jaren wordt geroemd als DE feestband die folk en pop met absurde humor combineert. Daarnaast zoekt dit gezelschap al jaren de theaters op, waar ruimte is voor instrumentale virtuositeit en de theatrale ambities van de band. Around and Around zal het management overnemen van De Zaak Vermaak. De boekingen blijven bij Jan Vis (popconcerten) en Impressario Ruud de Graaf (theater).
www.patermoeskroen.nl

LEONA
, bekend als vocaliste bij Candy Dulfer, onlangs nog op de Uitmarkt en met haar debuutalbum op zak, klaar om de landelijke podia te bestormen. Dit met haar geweldige live-band, met leden die speelden met o.a. Alain Clark, New Cool Collective en Tasha's World.
Voor Leona worden zowel het management als de boekingen verricht.

Around and Around Music zal een belangrijke spil worden in de carrière van onze artiesten. Ze hopen dan ook op een brede samenwerking tussen hen, de artiesten, de podia en de theaters. 

Around & Around Music
Hugo Berends
Melkpad 113
5411 GD Zeeland (N-Br.)

website: www.aroundandaround.nl
Twitter: twitter.com/aroundaroundnl
 

© s. kroeske - j.fictoor