THOMAS BERGE EN MANAGER JOHNNY SAP TEKENEN BIJ STRENGHOLT

Zanger Thomas Berge en zijn manager Johnny Sap hebben een exclusieve publishingovereenkomst getekend bij Strengholt Music Group. Hiermee zal Strengholt Music Group een langdurige wereldwijde samenwerking aangaan met de uitgeverij Borderline Music van Johnny Sap en zijn componistenteam, dat onder anderen bestaat uit John Philippo, Justin Pieplenbosch, Jeroen Niessink en Thomas Berge. In de nieuw opgerichte muziekuitgeverij genaamd Fabienne Music Publishing worden alle oude en toekomstige werken ondergebracht.
Johnny Sap richtte in 1996 het muzieklabel en geluidstudio studio one op en is sinds 2001 de man achter de toen 11-jarige Thomas Berge. Met de nieuwe single “Ieder moment” breekt Thomas momenteel door in de Single-Top-100 en staat inmiddels op de 4e plaats en #1 in de Nederlandstalige Top 20.
Wij zijn erg verheugd met deze samenwerking. Johnny Sap en zijn team van succesvolle componisten en auteurs, zullen onzer inziens de nationale en internationale muziekmarkt op zijn kop gaan zetten. Thomas Berge is daar al een perfect voorbeeld van”, aldus Brian Dessaur, general manager van de Strengholt Music Group.

Johnny Sap
, eigenaar en manager van studio oneStrengholt Music Group zal onze belangen in de toekomst gaan vertegenwoordigen waardoor een nog sterkere band tussen beide partijen zal ontstaan en een uitbreiding van beider werkterreinen tot de mogelijkheden gaat behoren. De reden voor deze nog nauwere samenwerking ligt in het gevoel van vertrouwen dat wij hebben in de ter zake kundigheid van onze nieuwe partner. Al onze gezamenlijke activiteiten zullen vanaf heden worden ondergebracht in Fabienne Music Publishing. Wij hopen op een lange en prettige samenwerking.”

http://www.strengholt.nl

http://www.studio1.nl/
 

© s. kroeske - j.fictoor