Nieuwe inkoper games voor de Entertainment Retail Group

Entertainment Retail Group (E.R.G.), eigenaar van de entertainmentketens Videoland en Movie MAX, trekt nieuwe inkoper games aan.

Op maandag 8 juni is Martine de Klerck gestart als Inkoper Games. Ze heeft ruime ervaring opgedaan als Distributie Manager bij Favour Games en als Hoofd Inkoop van Micromedia.
Martine volgt Martijn Bouwer op die de overstapt maakt van de franchise organisatie Entertainment Retail Group naar Free Record Shop.
Binnen de  Entertainment Retail Group zal Martine verantwoordelijk worden voor het games verkoopconcept. De Entertainment Retail Group speelt een steeds belangrijkere rol in de games markt en heeft de omzetten van games de afgelopen jaren explosief zien stijgen.

De Entertainment Retail Group formules Videoland en Movie MAX maken een metamorfose door van Rental winkels naar meer Retail georiënteerde winkels. Deze formules zetten zich steeds duidelijker in de markt als entertainment retailers. Met de combinatie van Rental en Retail bekleden deze formules een unieke plaats in het retail landschap. De games zijn een belangrijke trekker in deze gedaante verwisseling.

website: http://www.e-r-g.eu

 

© s. kroeske - j.fictoor